SPA la tine acasa… – Gianina Teodor

SPA la tine acasa…

Toată lumea are nevoie de o sesiune de răsfăț din când în când, eu încerc să am parte de această sesiune cel puțin o dată pe săptămână și dacă este posibil, chiar și de două ori.

Tratez aceste sesiuni ca o ultimă oră de relaxare pentru mine, atunci când telefonul meu este oprit și nu mă gândesc la nimic legat de muncă. Am descoperit recent o gamă largă de produse cu care am creat un ritual de răsfăț pe care trebuie să-l încercați și voi.

Începeți seara, oprindu-vă telefonul, punând o coloană sonoră relaxantă și aprinzând lumânări în baie și dormitor. Opriți luminile principale pentru a vă menține starea de spirit relaxată atunci când părăsiți baia ...

Body Lufra Liquid

Dă drumul la duș și alege o temperatură potrivită pentru piele. Amintește-ți să nu-l setezi la apă prea fierbinte, deoarece acest lucru îți poate irita pielea.Folosește ca deobicei un gel de duș pentru spălarea corpului și apoi continuă spălarea cu Body Lufra Liquid.

Body Lufra este un exfoliant delicat, ce contine coji de nuca zdrobite, care elimină orice batatura și celulele moarte ale pielii. Are un miros care funcționează ca aromoterapie , predominand mirosul de eucalipt care te duce cu mintea în cadrul acela de spa. Granulele sunt destul de fine, dar fac o treabă excelentă în exfoliere și lasă pielea netedă și pregătită pentru tratamentele ulterioare. 

Masca Glacial Marine Mud

Nămolul marin este bine cunoscut pentru proprietățile purificatoare. Extrage impuritățile, elimină pielea moartă și hrănește pielea. Această mască este potrivită atât pentru față, cât și pentru corp, astfel încât, după curățare, o poți aplica uniform pe tot corpul și pe față și să o lași să acționeze timp de aproximativ 10 minute până când se usucă.

După ce Masca Glacial Marine Mud se va usca pe piele, poți să te speli cu apă caldă iar apoi sa pulverizezi pe tot corpul Napca Moisture Mist.

Avertizare! Dușul tău ar putea arăta ca o zonă de război, dar merită! 

Hidratant Napca Moisture Mist

Mi-am simțit pielea mea  purificată și mătăsoasă după tratament și am simțit că hidratantul pe care l-am folosit a fost mai bine absorbit de piele.

Baobab Body Butter

Usucă-ți pielea cu un prosop și aplică Untul de corp Epoch Baobab. Acesta conține ingrediente nutritive cum ar fi uleiul de Shea hidratant și fructul arborelui baobab african. Aplică-l uniform pe piele, masându-l în mișcări circulare. Este esențial să aplici untul de corp hidratant, după masca de curățare și purificare, deoarece acesta completează tratamentul și îți lasă pielea hidratată și hrănitoare. 

Epoch Aromatic Stone

Înainte de a merge la culcare, ia Piatra Aromatică Epoch și aplică un ulei esențial care te relaxează. Eu personal am ales Eucalypt, dar poți opta de asemenea, pentru lavanda sau ceva mai fructat, cum ar fi grapefruit. Respiră mirosul aromatic și lasă-ți mintea să rătăcească. Relaxează-te!

Sfatul meu:

1. Alege-ti o zi din saptamana

2. Creeaza-ti propriul SPA la tine acasa

3. Respira

Cu bine!

Gianina

Imi place sa caut solutii cosmetice prin care sa am grija de mine si care sa ma ajute sa ma mentin tanara si sanatoasa. Cand gasesc produse care aduc rezultate, le recomand persoanelor dragi facand anumite recenzii pe acest blog.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: