Rujul care rezista pana la 9 ore pe buze chiar daca mananci, bei sau saruti – Gianina Teodor

Rujul care rezista pana la 9 ore pe buze chiar daca mananci, bei sau saruti

Rujul pe care il aplici dimineata dispare inca de la prima gura de cafea, iar pana seara trebuie sa mai faci cateva ture la baie ca sa-l reimprospatezi?

Cu aceasta situatie m-am confruntat si eu. Nu puteam sa beau linistita un ceai in oras ca lasam urme de ruj pe ceasca, lucru care imi displacea. Ba mai mult, daca ma sarutam cu iubitul meu, trebuia sa am grija sa nu mi se intinda rujul si multe astfel de situatii care ma puneau in incurcatura.

Dupa multe cautari am reusit sa  scap de grija rujului care se duce prea repede de pe buze cu ajutorul rujului care rezista pana la 9 ore fara sa il reimprospatez si in plus e si rezistent la transfer, nu lasa urme.

Da, ai citit bine...un ruj care rezista pe buze pana la 9 ore, chiar daca mananc, beau sau sarut.

Atunci cand am auzit de acest ruj  nu am crezut ca este atat de rezistent pana cand nu l-am testat si eu si a trecut cu brio testul sarutului. 🙂

Cheia in a rezista cat mai mult timp pe buze consta in aplicarea rujului doar intr-un singur strat, in caz contrar acesta va deveni lipicios si nu va rezista.

Ce e foarte tare la acest ruj?

Pe langa faptul ca e rezistent la transfer (sarut, baut, mancare), nu contine alcool si nici un fel de ingredient care sa afecteze sanatatea. In schimb contine foarte multe ingrediente naturale printre care ulei de avocado, ceara de albine, vitamine E, toate acestea avand beneficii extraordinare pentru piele. Vitamina E regenereaza pielea, uleiul de avocado pastreaza buzele hidratate pe toata durata zilei, iar ceara de albine face ca rujul sa nu se adune peste zi.

Asa cum am spus, acest ruj are o consistenta fina, se simte foarte placut pe buze, aproape ca nici nu il simti, iar culorile sunt superbe.

Ruj rezistent la transfer

Ce zici, te tenteaza sa incerci si tu acest ruj?

Lasa-mi un mesaj prin formularul de contact si iti voi da toate detaliile pentru a putea intra si tu in posesia acestui ruj.

Gianina

Imi place sa caut solutii cosmetice prin care sa am grija de mine si care sa ma ajute sa ma mentin tanara si sanatoasa. Cand gasesc produse care aduc rezultate, le recomand persoanelor dragi facand anumite recenzii pe acest blog.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: