Cum scapi de riduri cu ajutorul antioxidantilor – Gianina Teodor

Cum scapi de riduri cu ajutorul antioxidantilor

Bine te-am gasit!

Astăzi îți voi vorbi despre antioxidanți și importanța acestora pentru organismul și pielea noastră.

Când vine vorba de riduri, efectele radicalilor liberi distrug colagenul și alte funcții vitale ale pielii. Un bun produs de îngrijire, indiferent că este vorba de lichid, gel, loţiune sau cremă, ar trebui să conțină o cantitate mare de antioxidanţi, pentru a întrerupe daunele radicalilor liberi asupra pielii. 

Antioxidantii sunt vitali!

Fie că luăm antioxidanți din alimente sau îi folosim direct pe piele, aceştia sunt vitali pentru sănătatea noastră. Când se aplică local sau se consumă, antioxidanţii reduc daunele produse de mediul înconjurător, fie că acestea sunt cauzate de soare, poluare, sau doar de oxigenul din aerul pe care îl respirăm. Antioxidanţii inhibă distrugerea celulelor cauzată de radicalii liberi, iar studiile arată clar că acest lucru are beneficii remarcabile pentru toate tipurile de ten.

Fie că este vorba de  îmbătrânire sau riduri, efectele radicalilor liberi joacă un rol important. Antioxidanţii sunt una dintre modalitățile importante de a încetini impactul dăunător al radicalilor liberi. De fapt, antioxidanţii sunt atât de importanţi pentru organism (iar pielea este cel mai mare organ al corpului) încât sunt studiaţi de mii de oameni de știință din întreaga lume.

Legatura dintre Antioxidanti si Riduri

Lipsa antioxidantilor duc la aparitia ridurilor cauzate de radicalii liberi

Când suntem tineri pielea noastră este încărcată cu antioxidanţi care o protejează în mod natural de mediul înconjurător, în special de efectele dăunătoare ale soarelui.

În primul rând din cauza soarelui, dar și din cauza altor factori, cum ar fi îmbătrânirea, menopauza, boala și utilizarea produselor de îngrijire a pielii care irită, pielea noastră îşi pierde capacitatea de a produce aceşti antioxidanţi.

Dacă nu vom obține protecție antioxidantă suficientă, fie din producţia proprie a organismului, din surse alimentare sau prin aplicarea locală a antioxidanţilor, radicalii liberi vor distruge colagenul, vor modifica ADN-ul celulelor noastre și vor afecta capacitatea pielii de a se vindeca.

Rezultate imediate?

Deşi ştim că aplicarea locală a antioxidanților ajută la reducerea daunelor radicalilor liberi asupra pielii, rezultatele nu te vor face să arăți cu 20 de ani mai tânără.

Aşteptările atribuite acestor ingrediente minunate sunt de cele mai multe ori nefondate. De fapt, este posibil să nici nu vezi o diferență prea mare, dar asta nu înseamnă că antioxidanții nu ajută cu adevărat pielea.

Există studii care arată că antioxidanţii pot îmbunătăţi funcţia celulelor, cresc producția de colagen, îmbunătăţesc elasticitatea, creează celule mai sănătoase şi mai tinere ale pielii şi reduc efectele nocive cauzate de soare, dar ameliorarea necesită timp, nu se întâmplă peste noapte. Și, la fel ca o dietă sănătoasă, cu cât folosiţi antioxidanţi mai puternici și mai mulți, cu atât tenul va avea aspect mai sănătos și mai tânăr.

Nu esti niciodata prea tanara pentru a incepe sa folosesti un ser mai ales daca ofera protectie antioxidanta 

Este cunoscut faptul că o dietă echilibrată și exercițiile fizice regulate te ajută să te menții sănătoasă și cu un aspect mai tânăr, pe măsură ce înaintezi în vârstă. Ar avea sens să aștepți până când te îmbolnăvești, pe la 50-60 de ani, pentru a începe să mănânci sănătos?

Nicidecum – și același lucru este valabil și când vine vorba de îngrijirea pielii.

Începe să folosești produse care conțin ingrediente impresionante înainte ca daunele să aibă loc și vei avea un ten mai ferm și sănătos pe măsură ce trece timpul. Pielea nu se obișnuiește ușor cu astfel de ingrediente, la fel cum organismul nu se obișnuiește ușor cu alimentele sănătoase. Bineînțeles, aceste ingrediente au efect și când daunele au apărut deja, însă, fără îndoială, mai bine mai devreme decât mai târziu!

Îți recomand CELLTREX ULTRA RECOVERY FLUID - un ser hrănitor şi delicat care oferă protecţie antioxidantă zilnică pentru o piele suplă, fermă şi sănătoasă. 

Serul facial Celltrex- doza zilnica de antioxidanti pentru tenul tau

INGREDIENTE CHEIE:

  • Uleiul din măsline extra virgin – cu nivele ridicate de Polifenol Hidroxitirosol, cea mai puternică componentă antioxidantă care menţine pielea cu un aspect tânăr.
  • Extractele din muşeţel, levănţică şi portocale oferă un parfum delicat de plante.

Dacă și tu dorești să folosești acest ser facial, îmi poți scrie prin formularul de contact, iar eu îți voi spune de unde îl poți cumpăra și tu.

Meriti sa fii frumoasa!

Cu bine,

Gianina

Gianina

Imi place sa caut solutii cosmetice prin care sa am grija de mine si care sa ma ajute sa ma mentin tanara si sanatoasa. Cand gasesc produse care aduc rezultate, le recomand persoanelor dragi facand anumite recenzii pe acest blog.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: